O nama //
20 godina iskustva u području elektrotehnike, telekomunikacija, instalacija slabe i jake struje...

 

Tvrtka Telekoming d.o.o. je osnovana 1992. g. te od tada uspješno obavlja djelatnost u području elektrotehnike, telekomunikacija, izvedbe i montaže instalacija telekomunikacijske opreme, izvedbe instalacija slabe i jake struje, gromobranskih instalacija, vatrodojave, DTK, mreže računala, antenskih sustava i instalacija sustava zaštite, instalacija i servica klima uređaja.

Danas tvrtka Telekoming d.o.o. iza sebe ima zavidan broj odrađenih poslova elektromontaže, izvedbe instalacija slabe i jake struje na poslovnim objektima, hotelima, trgovačkim centrima, benzinskim crpkama, poslovnim centrima, stambenim objektima i dr.

Vodimo računa o zadovoljstvu naših partnera i korisnika, kvalitetnim proizvodima, poštivanjem rokova isporuke, brze intervencije i pomoći pri rješavanju problema različite prirode. Takav pristup urodio je trajnim povjerenjem u našu stručnost i poslovnost kod naših partnera i suradnika.

Mišljenja smo da su zaposlenici najvažniji resurs tvrtke. Uz kvalitetu usluga koju pružamo, kvaliteta zaposlenika je najvažnija orjentacija u poslovanju. Za sada imamo deset stalno zaposlenih djelatnika.

U današnje vrijeme sve veće globalizacije i sve jače tržišne konkurencije kvaliteta se promatra kao prioritetna poslovna filozofija. Zbog svega navedenog smo odlučili pristupiti izradi i uvođenju standarda ISO 9001, kako bi naše poslovne aktivnosti uskladili sa zatjevima tržišta i ustrojili sustav upravljanja kvalitetom u praksi i u skladu s postavljenim ciljevima.

Za popis naših usluga, pristisnite OVDJE

Kako bi vidjeli popis referenci, pritisnite OVDJE

REFERENCE //

Zagrebačka banka – poslovnice
Benzinske postaje OMV
Konzum Samobor / Črnomerec
EXPO 2008 / hrvatski paviljon
Hotel Monte Mullini Rovinj
Agro voće Dugo Selo
Žitoproizvod d.d.
Tifon d.o.o. Zagreb

POGLEDAJTE SVE