Maloprodaja //
20 godina iskustva u području elektrotehnike, telekomunikacija, sustava zaštite...

 

Fotogalerija:

Lokacija:


Prikaz veće karte

Strossmayerov trg 4, Jastrebarsko
Telefon: 01 / 62 83 800
Faks: 01 / 62 72 351
telekoming.shop@vip.hr

Povijest

Telekoming d.o.o. je 1992.godine započeo s prodajom, ugradnjom i servisiranjem uredske automatike i telekomunikacijske opreme.

Razvojem vlastite maloprodajne mreže , proširenjem ponude i novih robnih marki te praćenjem trendova, realizacija prodaje svake godine kontinuirano se povećava.

Zbog sve dinamičnijeg razvoja novih tehnologija i potrebe za povezivanjem proizvoda i usluga, nudimo cjelovita poslovna i korisnička rješenja u telekomunikacijama i uredskoj automatici.

Telekoming danas svojim korisnicima nudi: usluge ugradnje i servisiranja telekomunikacijske i uredske opreme Panasonic , usluge VIP fiksne i mobilne telefonije, VIP ADSL, mobilni Internet , Internet i televiziju, distribuciju telekomunikacijske opreme i uredske automatike, maloprodaju fiksnih i mobilnih telefona, informatičku opremu, multimediju .

Prodajni program čine: mobilini aparati, stolni i bežični telefoni, IP telefoni, telefaxi, telefonske digitalne i IP centrale, uređaji za skeniranje, multifunkcijski pisači, prijenosna računala, , tableti, LCD monitori, periferije, dodatna oprema i pribor...

Telekoming je prihvatio i razvija osnovna poslovna načela proizvođača i svojih dobavljača, a koja se ogledaju u vrhunskoj tehnologiji, humanom odnosu prema radu i radnom procesu te zaštiti čovjeka i njegovog okoliša.

Zadovoljstvu kupaca proizvodima i uslugama pridaje se posebna pažnja, a njihovo kontinuirano praćenje olakšava prilagodbu zahtjevima i potrebama kupaca, korisnika i partnera. Robne marke koje nudi Telekoming u svojem prodajnom asortimanu lideri su na domaćem i na svjetskom tržištu. Sadržajem ponude proizvoda i usluga tvrtka predstavlja jedinstvenu cjelinu koja kupcima omogućava kompletnu ponudu proizvoda i usluga telekomunikacija, mobilne telefonije, Interneta i televizije. Stalnim ulaganjem u kvalitetne ljudske potencijale, usavršavanje i izobrazbu djelatnika, povećavanjem obrtnih sredstava, marketingom i postprodajnim uslugama, Telekoming čini značajne korake u ostvarenju svojih dugoročnih, razvojnih ciljeva.

 Briga o kvaliteti usluge i zadovoljstvu potrošača osigurava njihovo ostvarenje.

Razvoj tehnologije uvjetuje stalnu izobrazbu i usavršavanje djelatnika. Posebnu pažnju posvećujemo izobrazbi , naročito u području telekomunikacija.